Decoratieve design spiegel

Spiegels zijn een must-have om je woonkamer, gang of slaapkamer van accessoires te voorzien. Spiegels zijn een geweldige manier om overal in huis een stijlvol eyecatcher te creëren. Of je nu een eenvoudig en functioneel ontwerp wilt of een opvallend design spiegel, we hebben voor elk wat wils. Spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals grote spiegels, ovale spiegels, rechthoekige spiegels, ronde spiegel, vierkante spiegel en spiegels met abstracte vormen. Moderne spiegels zijn een belangrijk onderdeel geworden van een eigentijds decor. Origineel en uniek door zijn vorm of grootte, kan een spiegel het middelpunt worden van een kamerdecoratie. Wij begrijpen de betekenis van dit decoratiestuk, daarom bieden we een grote verscheidenheid aan design spiegel die passen in je interieur en jouw moderne interieur versterken.

In welk materiaal zijn spiegels verkrijgbaar?

Wandspiegels zijn verkrijgbaar in materialen zoals massief hout, bewerkt hout, metaal, glas en ijzer. We beschouwen spiegels als kunst aan de muur. Onze grote selectie accentspiegels is verkrijgbaar in een scala aan stijlen die bij elke interieurbehoefte passen.

De fantastische selectie benadrukt ongelooflijke en unieke ontwerpen die geschikt zijn voor alle levensstijlen. Onze collectie spiegels vormt een aanvulling op een reeks interieurstijlen. Deze opvallende stukken zijn perfect voor elke slaapkamer, woonkamer, kantoor, keuken en eetkamer. Ronde spiegels zien er geweldig uit in gangen en badkamers, terwijl grote moderne spiegels met rechthoekige lijsten zorgen voor opvallende stukken op trappen of in eetkamers.

Spiegeltje, spiegeltje aan de muur… welke kies jij uit allemaal?

Onze onderscheidende ontwerpen fleuren de ruimte op en creëren een uitnodigende sfeer. Maak je interieurlook compleet met de eindeloze opties design spiegel. De meeste stijlen zijn er in zowel groot als klein en passen bij elke kamer. Blader door onze selectie chique wandspiegels en selecteer de perfecte finishing touch voor je huis of kantoor. Bekijk de uitgebreide inventaris van frameloze muurspiegels, sunburst-spiegels en badkamerspiegels om je huis vandaag nog compleet te maken.