Een elektrische herenfiets leasen voor een goede prijs bij Fast & Furious Scooters

Als je voor een goede prijs een elektrische herenfiets wil kopen of leasen, dan ben je bij Fast & Furious Scooters aan het juiste adres. De website is naast de verkoop van scooters ook gespecialiseerd in elektrische fietsen. Sinds de lancering van de elektrische fiets zijn er inmiddels veel verschillende modellen op de markt gekomen. En ieder van die modellen heeft op zijn beurt weer zijn eigen unieke eigenschappen die speciaal gemaakt zijn om een bepaalde doelgroep te dienen. Zo heb je dus veel keuze als het gaat om het zoeken van een ideale elektrische fiets.

Ook te leasen

Er zijn verschillende manieren om bij Fast & Furious Scooters een elektrische herenfiets aan te schaffen. Je kan in één keer een fiets kopen, maar je hebt ook de keuze om de elektrische fiets te leasen. Hiermee betaal je de fiets in termijnen af voor een laag tarief. Op die manier hoef je meteen al het geld klaar te hebben liggen, maar kan je de fiets alsnog gelijk gebruiken voor een zeer lage prijs per maand. De fiets kan je daarnaast na het aanschaffen ook nog eens gratis aan jouw deur laten bezorgen. 

Versnellingen op de fiets

Een elektrische herenfiets aanschaffen betekent niet dat je alleen nog maar gebruik kan maken van de elektrische motor die op de fiets gebouwd is. De motor kan ook uitgezet worden, waarna de fiets gewoon normaal kan fietsen. Je kan er zelfs voor kiezen om een elektrische fiets met versnellingen aan te schaffen. Afhankelijk van het systeem waarvan de fiets gebruik maakt, kan je gaan voor een fiets met tot wel 27 versnellingen. Dat zijn er evenveel als een professionele racefiets.

Een elektrische herenfiets kopen bij Fast & Furious Scooters geeft je kortom de mogelijkheid om een duurzame fiets in huis te halen waarmee je nog sneller naar jouw locaties kan komen vanwege de elektrische motor op de fiets. Het geeft je een goede fiets die je lang kan blijven gebruiken.