Geïmpregneerd tuinhuisje

geimpregneerd tuinhuisje

Lees over een geïmpregneerd tuinhuisje. Hout in de tuin is mooi, daarom heb ik liever een tuinhuis van geïmpregneerd hout dan van bakstenen. Achter het geïmpregneerd tuinhuisje is een groenstrook van struiken, de tuin is een mooi geheel.

Zeer rustiek

Een gegeven is dat gazon de rust in de tuin is, en dat rustieke wil ik niet verstoren. Het is lastig als je een duurzaam tuinhuisje wil, want je kunt niet kiezen voor gemetselde muren. Maar kiezen voor geïmpregneerd hout is ook kiezen voor duurzaam, want het tuinhuisje gaat met alle gemak veertig mee. Zo’n houten optrekje gaat op in de omgeving, kortom het is een win-win-situatie, rustiek, mooi, en duurzaam.

Handige opslag

De reden waarom ik nog een geïmpregneerd tuinhuisje wilde hebben was voor extra opslag. Door de jaren heen had ik steeds meer spullen aangekocht voor in de tuin, en de tweede barbecue gaf de doorslag. Ik had al een kleine barbecue, maar ik heb een grote bijgekocht voor als ik bezoek heb, en toen zag ik het tekort aan ruimte in. Het was niet meer op te slaan, als ik een schoffel wilde pakken moest ik eerst van alles opzij schuiven om erbij te komen.