Heren winterjas van Woolrich

De Woolrich winterjas is een stoere jas met een warme en comfortabele draagcomfort. De jas oogt casual en eigentijds. Voordeel van de Woolrich winterjas is dat deze duurzaam is. Uiteraard zijn er voor onder de Woolrich winterjas ook truien te koop van het merk Woolrich. De Woolrich winterjas is er in diverse uitvoeringen, designs, maten en kleuren. Zo is er voor elke stijl een passende winterjas verkrijgbaar voor op koude en natte dagen. De Woolrich jassen kenmerken zich door een stevige kraag waardoor de nek en de mond samen met de oren warm blijven op koude gurige dagen. Zo kunnen deze jassen ook makkelijk op de fiets worden gedragen door hun winddichte eigenschappen.

Soorten jassen van Woolrich

De Woolrich winterjas is er in diverse uitvoeringen en materialen. Zo heeft de 100% polyester jas van model woou0334mr een verenvulling en is heerlijk warm. Deze zijn zowel is zwart, blauw als kangoroo bruin te krijgen. De jassen hebben een slimme pasvorm en sluiten dus netjes om het lichaam. De Woolrich woou0327mr 3989 is tevens een comfortabele winterjas die van zowel polyamide als elastane met verenvulling is gemaakt. Deze jas heeft een handige capuchon met een rits en knopen. De jas is in het blauw, zwart en donkergroen verkrijgbaar. De Woolrich winterjas wocps2939 heeft een mooie bontkraag en is gemaakt van plyester en polyamide voor extra draagcomfort en hoge kwaliteit net als alle jassen van het merk Woolrich. De handige steekzakken hebben voldoende ruimte om spullen zoals een mobiele telefoon of portemonnee in de dragen. De jas heeft tevens een warm kraag en kan goed gedragen worden op winderige dagen.

Betaling, bezorging en bestelling

De Woolrich winterjas kan in drie termijnen worden betaald. Dit is handig omdat je niet ineens een groot bedrag hoeft neer te tellen. Alle jassen vanaf 60 euro worden gratis verzonden. Ook retourneren is gratis. Dit kan tot 14 dagen nadat je de jas hebt ontvangen. De jas kan zowel worden geruild als terug worden gestuurd zonder extra kosten. Indien je besluit een ander model te willen koop je deze en stuur je de oude jas terug waarna je het bedrag terug krijgt gestort. Verzending is snel. Als je voor negen uur in de avond besteld kun je de volgende dag de jas al in bezit hebben.