Hippe sjaals dames van Vagabundo Es Vedra om mijn outfit mee af te stylen

Ik ben een echte fashionista dus ik vind het belangrijk om er leuk uit te zien. Toch ontbrak er nog een accessoire in mijn garderobe: hippe sjaals dames! Gelukkig heb ik bij mijn favoriete winkeltje Vagabundo Es Vedra hele leuke kunnen vinden die perfect bij al mijn outfits passen.

Handmade with love

De hippe sjaals dames van Vagabundo Es Vedra zijn allemaal met de hand gemaakt en dat vind ik heel bijzonder, want je hebt dan eigenlijk echt een unieke sjaal die niemand anders heeft! De sjaals worden door de Vagabundo Es Vedra zelf geverfd, dus geen enkele sjaal is precies hetzelfde. Ik kocht mijn eerste sjaal van de zomer in een turquoise kleur en gemaakt van fijne katoenstof. Deze heb ik heel vaak gedragen en zelfs mee op vakantie genomen om als sarong te gebruiken. Nu het wat kouder is, heb ik een grote grijze sjaal van wel drie meter lang gekocht. Deze is heerlijk om in weg te kruipen en als ik niet buiten ben, dan gebruik ik hem thuis ook als een lekker dekentje om over me heen te slaan als ik tv kijk. De hippe sjaals dames van Vagabundo Es Vedra zijn echte aanraders dus!