Hoe biker boots te dragen?

Waar je ook kijkt, er is een bepaald paar schoenen waar je gewoon niet voorbij kunt komen. En dat is niet alleen ultra stylish, maar ook perfect voor koude herfst- en winterdagen. We bedoelen natuurlijk ruige biker boots.

Wat maakt de trendschoenen? Ze zijn robuust, eindigen boven de enkel, hebben een grof profielzool en geven onze look vooral één ding: een flinke portie koelte. En ze zijn ook nog eens comfortabel!

De laarzen, die oorspronkelijk uit de motorscene komen (vandaar de naam), zien er bijzonder rotsachtig uit met versleten leer, klinknagels of gespversieringen. En wil je dit seizoen eens wat anders dan klassiek zwart, dan zit je goed met modieuze modellen in wijnrood, metallic en wit ( shop bij Amazon ) of met lakleren laarzen. Maar wat past er eigenlijk bij biker boots? We laten je zien hoe cool je de laarzen kunt combineren. De laarzen, die oorspronkelijk uit de motorscene komen (vandaar de naam), zien er rotsachtig uit met versleten leer, klinknagels of gespversieringen. En wil je dit seizoen eens wat anders dan klassiek zwart, dan kun je kiezen voor modieuze modellen in wijnrood, metallic en wit.

Veterschoenen zijn een musthave

De bloggers op Instagram zijn momenteel gek op ruige veterlaarzen die ze stylen met wijde boho-jurken, comfortabele mom jeans of met kant versierde rokken. De hype rond veterschoenen werd waarschijnlijk niet in de laatste plaats veroorzaakt door de megacomeback van dit seizoen.

Zoals de naam al doet vermoeden, verschillen veterlaarzen alleen van andere biker boots doordat ze een vetersluiting aan de voorkant van de schoen hebben. Extra metalen gespen zijn natuurlijk toegestaan, maar de typische vetersluiting moet altijd zichtbaar zijn. Alleen door het feit dat ze een veter aan de voorkant van de schoen hebben. Extra metalen gespen zijn natuurlijk toegestaan, maar de typische vetersluiting moet altijd zichtbaar zijn.