Metamorfose in huis? Maak een moodboard!

Houd je van wat verandering op z’n tijd, maar mag het niet te veel kosten? Geen nood: er is maar weinig nodig om je nieuwe droomhuis te creëren. Houd je project betaalbaar door voor détail te kiezen. Met hier en daar een kleine wijziging bereik je vaak al heel veel. De tip voor een succesvol proces: maak een moodboard. Met stukken tekst, afbeeldingen en steekwoorden zoals ‘aaibaar wit’ of ‘kleur in stijl’ boor je inspiratie aan voor een heuse metamorfose.

Maak het jezelf gemakkelijk

Met het maken van het moodboard word je de ontwerper van je eigen interieur. Zo voorkom je bovendien dat de spulletjes op zich wel leuk zijn maar niet goed bij elkaar passen. Met een moodboard maak je van de gekozen détails één passend geheel. Je kunt dit handmatig aanpakken en gewoon ouderwets met printer, schaar en plaksel in de weer gaan. Of met behulp van een programma op je pc of van internet. Maak het jezelf gemakkelijk en kopieer de wensen van je keuze bij Superwoonwinkel.nl en ga aan de slag.

Vind die hippe knuffelige plaid over de bank om in te wonen. Of een comfortabele poef die niet alleen dienst doet als voetensteun maar ook als bijzettafeltje. Denk je aan de kleur? Een poef in de tint van je gordijnen creëert al een deel van die zo gewenste eenheid. Wat ook veel invloed heeft op de sfeer? De belichting in je kamer. Kies een strook raamfolie om ook in de felle zon de gordijnen open te kunnen laten. Als kers op de taart kun je op zoek naar stijlvolle lampen om ’s avonds of ’s ochtends vroeg net dat andere licht te laten schijnen. Zo geef je in een handomdraai je huis een prachtig allure. Zie je het al voor je?